• bg1

Aisea e taua tele ai Telecom Towers i le vaitau 5G

Mafuaaga autuolo telecome taua i le vaitau o le 5G o lenakamupani tau fesootaigao lo'o iloa e sili atu le taugofie le fefa'asoaa'i ma/po'o le nono atu o mea tetele nai lo le amata mai le sasa, ma e mafai e kamupani 'olo ona ofoina atu tau sili.

Ua toe fa'atuputeleina le taua tele o Towercos, ona o fa'amanuiaga o feso'ota'iga 5G e mana'omia ai se va'a o atina'e fou e fa'atino.E le gata o le uiga o lenei mea e manaʻomia e le aufaipisinisi fesoʻotaʻiga feaveaʻi ona faʻaleleia, ae o lona uiga foi o loʻo naunau le aufaipisinisi e vaʻai avanoa fou, e mafai ona vave maua mai i le lalolagi o oloa 5G.

O le tausaga talu ai sa tatau ona avea ma tausaga o le tele o le faʻaogaina o le 5G.Nai lo lena, na avea ma tausaga o le faʻamaʻi COVID-19 ma o fuafuaga faʻapipiʻi na faʻalavelaveina e pei ona faʻafuaseʻi.

Ae ui i lea, i le taimi o faʻamaʻi pipisi ua avea telefoni feaveaʻi ma se tasi o pisinisi sili ona taua ma e foliga mai e tumau pea mo le lumanaʻi lumanaʻi.Ose vaega e tele sona a'afiaga i isi vaega uma fa'afetai i lana matafaioi taua o se fa'aagaaga.

O le mea moni, e ui i le tulaga tulaga ese i le 2020, e tele vaega o loʻo faʻaauau pea ona tupu.E tusa ai ma se suesuega aIoT Iloiloga, mo le taimi muamua e tele fesoʻotaʻiga i le va o masini IoT nai lo le va o masini e le o IoT.O lenei tuputupu aʻe semanu e le mafai e aunoa ma se atinaʻe malosi e faʻamautinoa ai le fesoʻotaʻiga i le va o le tele o masini.

O le mamafa i le maualuga o aitalafu ma le faʻamoemoe o tupe teu faʻafaigaluega e taʻavale ai fesoʻotaʻiga 5G, ua iloa e kamupani fesoʻotaʻiga ua latou nonofo i luga o aseta o loʻo naunau le au teu tupe e totogi taugata: o latou olo.

I le maeʻa ai o tausaga o le faʻatupuina o tupe maua, ua mafanafana le alamanuia i le manatu o le faʻasoaina o atinaʻe e faʻaitiitia ai tau.O nisi o kamupani tetele i Europa, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo toe mafaufau nei i le latou auala i le umiaina o le olo, atonu e faʻaavanoaina le ala mo se galu o faʻatasi ma faʻatauga i totonu o se maketi o loʻo faʻagasolo lelei ai fefaʻatauaiga.

Telecom-olo-5g-768x384

Aisea e taua ai Olo

I le taimi nei, ua amata ona vaʻaia e le au faʻatautaia tele a Europa le apili o le vavaeeseina o latou aseta olo.

O fa'agaioiga lata mai o lo'o fa'aalia ai le fa'atupuina o le mafaufau, ."O nisi o aufaipisinisi ua malamalama o le sili atu o avanoa e fausia ai le tau e le sau mai se faʻatauga tuusaʻo, ae mai le vaneina ma le atinaʻeina o pisinisi o olo," o le tala lea a le HSBC Telecoms suʻesuʻe.
O kamupani o le Tower latou te lisiina atu avanoa i o latou nofoaga i le aufaipisinisi uaealesi, e masani lava i lalo o konekarate umi, lea e maua mai ai le tele o tupe maua e fiafia i ai tagata teu tupe.

O le mea moni, o le fa'aosofiaga i tua atu o ia gaioiga o le fa'aitiitiga o aitalafu ma le ono mafai ona fa'aaogaina fa'atauga maualuga a aseta olo.
O kamupani o le Tower latou te lisiina atu avanoa i o latou nofoaga i le aufaipisinisi uaealesi, e masani lava i lalo o konekarate umi, lea e maua mai ai le tele o tupe maua e fiafia i ai tagata teu tupe.

O le mafuaaga lena e maua ai foi e le telefoni le avanoa e pei o le taimi muamua e faʻatupe ai a latou aseta ma atinaʻe.

O le faʻalauiloaina o fesoʻotaʻiga 5G ua faʻatulagaina e faʻamalosia atili ai le mataupu mo le outsourcing olo.Faatasi ai ma le taunuu mai o le 5G o loʻo faʻamoemoeina e faʻaosofia ai le faʻateleina o le faʻaaogaina o faʻamatalaga, o le a manaʻomia e le au faʻatautaia nisi atinaʻe.O kamupani olo o lo'o va'aia e le to'atele o tagata sili ona lelei e fa'atino i se tau-lelei faiga, o lona uiga e ono tele isi fefa'ataua'iga e o'o mai.

Aʻo faʻaauau pea le fausiaina o fesoʻotaʻiga 5G, o loʻo faʻatupulaʻia le taua o olo telecom, o se mea moni o loʻo atagia mai i le faʻatautaia o gaioiga e faʻatupeina a latou aseta ma le faʻatupulaia o tupe faʻafaigaluega mai isi vaega.

Le lalolagi fou lototoa o le a le mafai e aunoa ma kamupani olo.

2b3610e68779ab24dc3b65350dff8828_副本

Taimi meli: Tes-30-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou