• bg1

I tua atu o moli o le faitau afe o fale, o loʻo i ai se vaega o tagata e le iloa o loʻo mamao ese mai le pisapisao o le taulaga.A le o le alapo ma pogisa, momoe i le matagi ma le aisa, pe afu mofausiaina o malosiagai lalo o le vevela o le la ma timuga mamafa.O latou pito sili ona matagofie o "nofoaga matagofie" i luma o le fausiaina o le eletise.

 

O i latou o le pito i luma o le afe i luga o latou lima.

 

Afai o le fausiaina o se galuega faʻaogaina o le eletise e faʻatusatusa i se ata tifaga, o le fale faufale e le masalomia o le gaosiga o le ata, ma e tatau ona e popole i mea uma.O tagata e masani i le natura o la latou galuega e iloa e sili atu ona faigofie le alu i le fale faufale nai lo le ofisa.I le faaopoopo atu i a latou galuega i aso taitasi, latou te tuuto atu le tele o latou taimi i le galuega ma le nofoaga faufale.I aso o le vaiaso, latou te i ai i luga o le nofoaga o le poloketi poʻo le agai atu i le nofoaga o le poloketi.

55e736d12f2eb93861e82be341a5143ce4dd6f6f

O le poloketi e le tatau ona tuai, tuai, ma isi, ma e tatau ona maeʻa le galuega i se agaga o le leai o se taimi faʻatali ma leai se tuai.

 

O le taʻitaʻi o le poloketi o loʻo i luga o le nofoaga faufale i le tausaga atoa e vaavaaia le alualu i luma o le fausiaina.E masani ona latou ulu atu i le nofoaga faufale i le 8 i le taeao, faitau tagata faigaluega ma meafaigaluega, ma faatulaga galuega mo le aso.O nisi taimi latou te pisi seia leva le po.

E ui lava e tele faigata i le faʻalauiloaina o le poloketi, faʻatasi ai ma taumafaiga tuʻufaʻatasia a tagata uma, matou te afe i luga lima o matou lima ma galulue malosi, tausia le vavalalata vavalalata ma le vaavaaiga, fausiaina ma mamanu iunite, ma faʻavavevaveina le alualu i luma o le poloketi aʻo faʻamautinoa le lelei o le poloketi.

fad930874e394362896c45a67331e98d

O i latou ia o "tama'i pulou mumu" o le pulega o le saogalemu i luga o le nofoaga.Latou te nafa ma le suʻesuʻeina o lamatiaga saogalemu, aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga saogalemu, faʻatonutonuina o faʻafitauli eseese, ma le faʻavasegaina o faʻamaumauga a le ofisa.I lea aso ma lea aso, latou te ufiufi uma nofoaga faufale o Jianshui ma faamaumau vaega uma o le puipuiga o le saogalemu.

 

"Wu" e mafai ona aʻe i luga o le fata mo le taliaina, "Wen" e mafai ona faʻaleleia le tusitusi ma pulea le pisinisi i totonu, "Wen Wu" e mafai ona amata i faʻamatalaga uma e faʻamautinoa ai le leai o ni faʻalavelave i le pulega o le saogalemu.

Faatasi ai ma taumafaiga faʻatasi a nei tagata tomai faʻapitoa, o loʻo faasolosolo malie le faʻatupulaia o a tatou atinaʻe atinaʻe.O latou "vaaiga" sili ona matagofie o le fausiaina o le mana.


Taimi meli: Ian-21-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou