• bg1

O Oketopa 17, i le nofoaga o taotoga o110kV vaega I laina fa'asalalaui Bayinbuluk, o se excavator tele alu malie atu i le nofoaga faavae o le olo 185 i luga o le pa lanu pa kilia auala avanoa i lalo o le poloaiga a le aufaigaluega faufale.Na sii aʻe e le au faufale le upega lanu meamata o loʻo ufiufi i luga o le faaputuga eleele le tumau, ma na amata ona toe faʻatumu e le eli le faavae o le lua, faʻailoga le pito o le faʻavae o le olo, sasaa ma toe faʻatumu le fausiaina i lenei vaega tauofo, ma o le a ulufale le poloketi i le tulaga. o le fa'apotopotoga o le 'olo ma le fa'atuina o le olo.

O Bayinbuluk o le mutia pito sili ona tele i Saina, ma le maualuga maualuga e sili atu i le 3000 mita.O le tulaga ese o le vai ma le mutia punaoa ua avea ma National Wildlife Nature Reserve.Ua lauiloa o le nuu o swans, o le mutia o miti, o le parataiso o solofanua, ma le 5A vaaiga a le atunuu, o se tuʻi foi lea mo le tele o turisi.

Ina ia puipuia le vao vao, a o leʻi eliina le lua faavae o le olo, o le a muamua e le aufaigaluega faufale ona tuʻuina ie lanu lanu i luga o le mutia, paʻu ese le turf i le faavae o le olo, tuʻu le oneone ma le maa i luga o le ie lanu lanu ma ufiufi le lanu meamata. upega pefu.A maeʻa le fausiaina o le faʻavae o le olo, o le a toe faʻatumu le lua faʻavae e toe faʻafoʻi ai le uluaʻi gaogao, ma faʻamamaina otaota palasitika e puipuia ai vao mutia ma le siosiomaga.

 

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o auaunaga tau turisi a Bayinbuluk, aemaise lava le fausiaina o le malaevaalele a le Bayinbuluk, e taua tele le fausiaina o le 110 kV power grid structure i le taulaga o Bayinbuluk e faʻafetaui ai le mana mana o le faʻatupulaia o uta i le lotoifale.Bayinbuluk 110kV power transmission and transformation project na amata fausia ia Iuni i lenei tausaga ma ua fuafua e maeʻa ma faʻaaogaina ia Aokuso 2022.

Bayinbuluk 110kVolo laina eletisema le suiga o galuega faatino tuufaatasia le manatu fou o le siosiomaga ma le vai ma le palapala puipuiga i le uluai suesuega, galuega faatino lipoti suesuega talafeagai ma le fausiaina o galuega faatino fuafuaga fuafuaga e tusa ai ma manaoga o le puipuiga o le siosiomaga i le vaitau fou.Ole tele o faiga na faia mo le fausiaina e faʻaitiitia ai le aʻafiaga i vao vao, vai, eleele ma meaola, Faʻaalia le siosiomaga o le siʻosiʻomaga ma le puipuiga o meaola ma aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga o mea talafeagai na faʻatinoina mo le aufaigaluega faufale faʻapipiʻiina, ma se tusi o le matafaioi. sa sainia fa'atasi ma le aufaigaluega fa'afoe ma le aufaigaluega fa'agaioiga.

O le 110kV Substation o loʻo fausia i le itu i matu o le taulaga o Bayinbuluk.O le fausiaina o le fa'avaa autu i luga o le fogafale lona lua o le falesa ua mae'a ona fausia.O le nofoaga o le nofoaga e aofia ai le 3400 sikuea mita, o le tasi vaetolu o le 5300 sikuea mita o le faletusi masani o le vasega tutusa.

"O lenei substation e naʻo le 110kV Substation i Bazhou power grid ma le laʻititi laʻititi o le fola ma e leai se mea faigaluega i fafo. Vagana mo le lua transformers autu, o isi meafaigaluega uma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu. fanua ma galueaina i nofoaga eseese e tusa ai ma manaoga o le malo."O le tala lea a Ma Fei, le ofisa o le saogalemu i le fausiaina o le fale afi o Bayinbuluk.

I le taimi o le fausiaina o le Bayinbuluk 110kV power transmission and transformation project, o loʻo faʻapipiʻiina foi e le au faufale galuega faʻapipiʻi ma pulea le faufale otaota ma otaota fale, ma auina atu e le aunoa tagata faʻapitoa ma taavale faʻapitoa e faʻamama ma felauaiga otaota i le fanua faʻapalapala ua tofia e le malo mo togafitiga. , ina ia faʻaitiitia ai le aʻafiaga i luga o vao vao ma le siosiomaga o Bayinbuluk prairie, Lagolago se faamalu lanu meamata mo le toe gaosia o manu feʻai.

 


Taimi meli: Tes-03-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou