• bg1

Tongjiang, o loʻo i totonu o le pito i tua o Qinba mauga i le vaeluaga o Sichuan ma Shaanxi, sa avea muamua ma laumua o Sichuan Shaanxi, o le lona lua o le Soviet Area i Saina.I le 1932, na ulufale atu ai le Vaegaau Lona Fa a le au faigaluega a Saina ma le au faifaatoaga i Sichuan mai le taulaga o Lianghekou, Tongjiang County, ma faatuina le Sichuan Shaanxi revolutionary base, ma fanau mai ai se mautauave uiga 16 o le "poto, lototele, naunautai, faigata. faʻaumatia ma faʻafouina, lotogatasi ma tauiviga, e le gata".

O le tausaga nei e atoa i ai le 100 tausaga talu ona faavaeina le vaega faaupufai a Saina.Red Tongjiang ua avea ma "tu'i i totonu" mo le suʻesuʻeina ma le aʻoaʻoina o tala faasolopito o pati.I lenei fanua mumu, substations,Olo laina felauaigama uaea siliva e felafolafoa'i e fai ai se "network" e auina atu ai moli i le faitau afe o aiga.I tua atu o moli susulu, o loʻo i ai vaega o tagata eletise o loʻo leoleo i le ao ma le po ma o latou vae ma afu.

E tusa ai ma manaoga o le Sichuan itumalo Komiti Party ma le malo itumalo i luga o le fausiaina o le Red Expressway i Zhenba expressway, Tongjiang County kamupani tuuina atu malosiaga o le Malo Grid faatinoina e tusa ai ma le mamanu fuafuaga ua faamaonia e le itumalo Komiti Party ma le malo itumalo.O le tino olo o le olo 36 o le 35kV Gaoming Jintang laina na vali mumu ma faʻapipiʻiina i 13 fetu lima lima.

1631934507553_副本

Ole malosi ole eletise ole fa'amautinoaga ole Fa'aolaola i Nu'u i tua.Ina ia mafai ona faʻamalosia le faʻaleleia o nuʻu i tua ma tautua atinaʻe tau tamaoaiga ma agafesootai,XYtowerfuafuaina, faʻaeteete faʻatulagaina ma faʻatinoina fuafuaga i luma atu, taulaʻi atu i galuega tetele e lima o le toe faʻaleleia o fale gaosi oloa, toe faʻaleleia o fale gaosi oloa, toe faʻaleleia faʻaleaganuʻu, toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga ma le toe faʻaleleia o felauaiga i Tongjiang County, ma faʻasaoina le leai o se taumafaiga e tuʻuina atu le faʻamautinoaga o le malosiaga faʻalagolago mo le Faʻafouina o Nuu ma le atinaʻe.

O le isi, faʻalagolago i punaoa mumu mauoa, aganuu mumu mafiafia ma mauoa turisi mumu mumu i totonu o le itumalo, XYtower o le a ave i luma le agaga o le Red Army, mautofi le gene mumu, mafai ai le toe faʻaleleia o nuʻu, ma tuʻu le malamalama o le eletise i luga o le. fanua e faavavau.

1631934434311

Taimi meli: Nov-02-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou