• bg1

O le Itumalo o ZuoGong e aofia i le Aai o ChangDu, Tibet.O le ZuoGong o se tasi o nofoaga sili ona matitiva i totonu o Saina atoa.

O le galuega autu o lenei poloketi o le foia lea o le faʻafitauli o le eletise o le 9,435 tagata i le 1,715 aiga i le 33 nuʻu pulega i Bitu Township o le itumalo o ZuoGong.O nu’u nei e matua’i mamao lava, o tagata o lo’o nonofo i nei nu’u ua fa’alavelave i le le lava o le eletise.

O le Malo Tutotonu e faʻapipiʻiina i taimi uma le taua tele i le atinaʻeina o le tamaoaiga o le Tibet Autonomous Region.O le faaleleia o galuega ma le soifuaga o le aufaifaatoaga ma le au fai lafumanu ma le faateleina o a latou tupe maua e tatau ona ave i ai le faamuamua a le Malo.I le taimi nei, o lo'o fa'alagolago le Itumalo o ZuoGong i nofoaga fa'apitonu'u mo le sapalai eletise.Faatasi ai ma le faateleina o le manaʻomia o le eletise, o le faʻafitauli o le le lava o le eletise na atili ai ona ogaoga.Na filifili le Malo e faia ni tupe e fa'aleleia atili ai le eletise.

O le galuega atoa o le EPC i Saina malosiaga inisinia vaega Shanxi eletise mamanu mamanu Inisitituti Co., Ltd. O la matou kamupani o le kamupani e tuuina atu le laina eletise olo mo lenei poloketi.

O le poloketi ose polokalame a le atunu'u "fesoasoani-le-mativa".O le a fausia se fale afi fou 110kV ma o le a faʻalauteleina se fale afi 110kV muamua i lenei poloketi.Ole umi ole laina ole laina ole 125 kilomita ma 331sets olo e aofia ai.

Matou te matua mitamita lava i le avea ai ma tagata e tuʻuina atu lenei poloketi.O le aso muamua na lafo ai i totonu o le vaitaimi o le COVID-19 na sosolo i Saina.Ina ia mautinoa le faagasologa o le poloketi, o le aufaigaluega uma a le XY Tower na toe foi i le ofisa ma ufimata ma ave le maualuga o le lamatiaga o le aʻafia i le siama.I le taimi o le tautinoga, na matou faamaeaina uma 331 seti olo i le kamupani faufale.o galuega sa matou faia na fa'afetaia e tagata fa'atau ma le malo fa'alotoifale.O tala fou o galuega faatino na lipotia mai e China Central Television-13.

talafou-3
talafou-11
talafou-21

Taimi meli: Tes-16-2018

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou