• bg1
talafou1

HEFEI -- Fa'atoa mae'a e tagata faigaluega Saina se fa'agaioiga uaea ola i luga o le 1,100-kv feso'ota'iga tu'usa'o i le taulaga o Lu'an i le itumalo o Anhui i Sasa'e o Saina, o le tulaga muamua lea i le lalolagi.

O le taotoga na faia ina ua maeʻa se asiasiga a le drone ina ua maua e se leoleo se pine sa tatau ona faʻapipiʻi i luga o le uaea o le olo o loʻo misi, e ono afaina ai le saogalemu o le faʻaogaina o le laina.E itiiti ifo i le 50 minute le taotoga atoa.

"O le laina e fesoʻotaʻi ai le Northwest China's Xinjiang Uygur autonomous region ma le itu i saute o le itumalo o Anhui o le muamua 1,100-kv DC transmission line i le lalolagi, ma e leai se poto masani i lona faʻagaioiga ma le tausiga," o le tala lea a Wu Weiguo ma Anhui Electric Power. Transmission and Transformation Co., Ltd.

Ole laina eletise eletise mai sisifo i sasae (UHV) DC, e 3,324 kilomita le umi, e ui atu i Saina Xinjiang, Gansu, Ningxia, Shaanxi, Henan ma Anhui.E mafai ona auina atu le 66 piliona kilowatt-itula o le eletise i sasaʻe o Saina i tausaga taʻitasi.

O le UHV o loʻo faʻamatalaina o le voltage o le 1,000 kilovolts poʻo luga atu i le fesuiaiga o le taimi nei ma le 800 kilovolts poʻo luga atu i le taimi saʻo.E mafai ona tu'uina atu le tele o le paoa i luga o mamao mamao ma fa'aitiitia le paoa nai lo laina e masani ona fa'aoga 500-kilovolt.


Taimi meli: Nov-06-2017

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou