• bg1
POLE SWAGED

pou faufau, ua lauiloa foi opou aoga, pou paipa u'amea, po'o pou tubular, e fai ma sui o se maatulimanu o atina'e fa'aonaponei, e avea ma vaega taua i le fa'apipi'iina o feso'ota'iga eletise ma feso'ota'iga.

O pou o le Swage e faʻaalia e ala i lo latou faufale malosi, e masani lava ona gaosia mai uʻamea maualuga e faʻamautinoa ai le tumau ma le umi. O la latou mamanu tubular, lea e faʻaeseese ai i latou mai pou faʻaoga masani, e ofoina atu le faʻaleleia atili o le malosi ma le gafatia o uta, e faʻaogaina ai mo le tele o faʻaoga. Pe fa'apipi'iina e pei o pou eletise u'amea po'o pou tubular swaged pou, o latou mamanu felagolagomai e mafai ai ona tu'ufa'atasia lelei i galuega tetele eseese.

O le galuega autu a pou swage o loʻo taoto i le tuʻuina atu o le lagolago mo laina eletise i luga o le ulu, uaea fesoʻotaʻiga, ma meafaigaluega faʻapitoa. O lo latou faufale malosi ma le maufetuuna'i ua avea ai i latou ma mea lelei mo le fa'afetaia'ia o faigata o si'osi'omaga i fafo, fa'amautinoa le fa'atuatuaina o le fa'asalalauina o le eletise ma fa'ailo feso'ota'iga. Mai le avea ma pou o le eletise i totonu o taulaga i le lagolagoina o fesoʻotaʻiga i nofoaga mamao, o pou o le swage o loʻo i ai se sao taua i le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga ma le tufatufaina atu o le eletise.

O pole swage e maua le fa'aoga i le tele o si'osi'omaga fa'apipi'i, e amata mai i laufanua o le taulaga e o'o atu i nu'u i tua ma fale gaosimea. O lo latou fetuutuuna'i ma le gafatia o uta e talafeagai mo le lagolagoina o fesoʻotaʻiga eletise, moli auala, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ma isi mea. A'o fa'aauau pea ona fa'aogaina e le au fa'atau pou eletise le fa'aogaina o pou swage, o lo latou fa'aogaina i si'osi'omaga 'ese'ese o lo'o tumau pea le taua i le fa'amautinoaina o le fa'atuatuaina ma le lelei o le tufatufaina atu o le eletise ma feso'ota'iga feso'ota'iga.

O le tele o itu uiga o pou swage, e aofia ai pou faʻaoga, pou eletise uʻamea, ma pou swaged tubular, o loʻo faʻamamafaina ai la latou matafaioi taua i le lagolagoina o le laufanua faʻaonaponei. A'o fa'aauau pea ona fa'aogaina e le au fa'atau pou eletise ma le tu'uina atu o atina'e tetele le fegalegaleai ma le maufetuuna'i o pou fa'atosina, o lo'o fa'atumauina pea lo latou taua i le fa'afaigofieina o le tufatufaina atu o le paoa ma feso'ota'iga feso'ota'iga. Faatasi ai ma a latou faufale malosi ma faʻaoga eseese, o pou swage e tu o se molimau i le taua tumau o atinaʻe faʻalagolago i le faʻamalosia o le lalolagi faʻaonaponei.


Taimi meli: Iul-06-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou