• bg1
fausaga gantries

Fa'afale afio vaega taua ia o faiga eletise, e maua ai le lagolago ma fale mo masini eseese ma fale i totonu o se fale afi. O nei fausaga e iai se sao taua i le faʻamautinoaina o le faʻatuatuaina ma le lelei o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga ma tufatufaina atu. I totonu o lenei faʻamatalaga lautele, o le a tatou suʻesuʻeina ituaiga, foliga, ma galuega a fale faʻavae, faʻamaonia lo latou taua i atinaʻe eletise.

O fausaga o Substation e aofia ai le tele o fetuutuunaiga eseese, e aofia ai gantries uamea,olo lati, ma masini lagolago faiga. O gantri u'amea e masani ona fa'aogaina e lagolago ai laina fa'asalalau i luga ole ulu ma fa'afaigofie le fa'apipi'iina o masini eletise. Lattice towers, i le isi itu, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamaloloina o taʻavale ma insulators i fale eletise maualuga. Faiga lagolago meafaigaluega e aofia ai le tele o fausaga ua mamanuina e faʻaogaina ai transformers, switchgear, ma isi vaega taua i totonu o se fale afi.

O fausaga u'amea e fa'ainisinia e fa'afetaia'ia tulaga faigata o le si'osi'omaga ma uta fa'ainisinia o lo'o feagai ma le tufatufaina atu o le eletise ma le fa'aogaina o talosaga. O nei fausaga e gaosia mai le sila maualuga, e ofoina atu le malosi faʻapitoa, faʻafefeteina, ma le umi o le ola. E le gata i lea, uamea substationfausaga gantriesma olo ua mamanuina i vaega modular, e mafai ai ona lelei faʻapotopotoga ma faʻapitoa e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa o poloketi. O fausaga o lo'o fa'ainisinia fo'i ina ia tausisia tulaga fa'atauva'a ma fa'atonuga o le saogalemu, fa'amautinoa le fa'atuatuaina o le fa'atinoga ma le fa'atinoina o le amio sa'o.

O le galuega autu a fale fa'aola o le tu'uina atu lea o se fa'avae saogalemu ma mautu mo le lagolagoina o atina'e tau eletise. O gantri u'amea fa'afaigofie le ta'avale lelei ma le fa'amaloloina o laina fa'asalalau i luga o le ulu, e saofagā i le fa'atuatuaina o le felauaiga o le eletise i mamao mamao. Lattice olo o loʻo i ai se sao taua i le faʻamautinoaina o le kilia ma le faʻamavaeina o taʻavale maualuga-voltage, faʻamautinoa le saogalemu ma le lelei o le faʻaogaina ofale fa'asalalau. O mea faigaluega lagolago e ofoina atu le faavae talafeagai ma le faʻapipiʻiina o aiaiga mo transformers, circuit breakers, ma isi mea manaʻomia mo fale faʻatau, e mafai ai ona tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina o nofoaga tufatufaina atu.

O fale fa'aola e fa'atatau i le atina'eina ma le fa'aonaponei o fale eletise ma feso'ota'iga felauaiga. O lo latou fausiaina ma le tele o galuega faatino e saofagā i le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le faʻaogaina o le eletise, lagolago le faʻaogaina ma le tufatufaina atu o le eletise i tagata faʻaaogaina. A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le mana'oga mo atina'e malosi ma gafatia, o fausaga u'amea fa'ato'aga o lo'o i ai se sao taua i le fa'aleleia atili o le maufetuuna'i, fa'amalieina le fa'aogaina o fanua, ma fa'aitiitia ai a'afiaga o le si'osi'omaga.

I le fa'ai'uga, o fausaga fa'ato'aga, e aofia ai fa'amau u'amea, olo lattice, ma masini lagolago, o vaega taua ia o faiga fa'aeletise. O latou ituaiga eseese, foliga malosi, ma galuega taua o loʻo faʻamaonia ai lo latou taua i le lagolagoina o le faʻatuatuaina ma le lelei o le faʻaogaina o fale faʻasalalau ma tufatufaina atu. A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o le alamanuia o le eletise, e tumau pea le fa'aogaina o fale fa'aletupe i le fa'aleleia atili o le fa'aleleia ma le fa'atinoina o mea tau eletise.


Taimi meli: Iul-05-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou