• bg1
monopole

Laiti Tulagavae mo Pou Uamea Malosi. Laititi tulagavae o le aoga autu o pou uamea, olo felauaiga masani ma uaea olo i ai le le lelei o tulagavae tetele. Ae ui i lea, i le tulaga o le tamaoaiga o le maketi o loʻo i ai nei, ua toe siʻitia tau o fanua, ua atili ai ona faigata le faʻaogaina o le eletise e nofoia le fanua, ua sili atu le tele o tupe teufaafaigaluega, ma i nisi o nofoaga faʻapitoa, e pei o taulaga ma isi nofoaga. na o le leai o ni tuutuuga mo le faatuina o le olo, o le pou uamea ua avea ma se fausiaina o le eletise. O pou uamea e ufiufi ai se vaega laiti, e masani lava mo le olo e lagolagoina e le tagata lava ia e uiga i le 1 / 3, ae o le pito i luga o le pou uamea e laʻititi tele nai lo le olo, o le manaʻoga mo alalaupapa laina ea e mulimulitaia foi e se laʻititi, o lea. o le pou uʻamea i le lautele e mafai ona ausia manaʻoga o siosiomaga eseese, faʻasaoina tupe i luga o le fanua.

foliga matagofie o pou uamea. O le isi lea aoga tele o pou uamea, i le taimi nei i le fausiaina o le taulaga, o le galu o le suiga o le taulaga, pe matagofie le aai pe o le livability e sili atu ma sili atu foi i le gauai atu o tagata. O le mea lea, o le fausiaina o le taulaga o laina eletise ua faʻatutuina le tele ma sili atu le maualuga o manaʻoga, lea e faʻaalia foi i ona tulaga faʻalelei, aemaise lava o nisi o tulaga o le taulaga o loʻo manaʻomia i lenei tulaga e sili atu ona faʻamalosi, ma o le olo masani i lenei tulaga e faigata ona faʻafeiloaʻi manaʻoga o le pou uamea ona o lona fausaga faʻapitoa, ata matagofie o le laʻititi, o lea e mafai ai ona faʻamalieina manaʻoga o le aesthetics.

Fausia pou uamea e faigofie ma vave. O le faʻavaeina o le fausiaina o olo masani e tatau ona i ai se faʻagasologa o le olo, pe o le vaega atoa poʻo le vaega vaega olo, o le umi e toetoe lava tutusa, ae o le fausiaina o pou uamea e le manaʻomia ona faʻatulagaina le faagasologa, naʻo le maeʻa o le faʻapipiʻiina o e mafai ona i ai le pou uamea mo le vaega atoa, o le saoasaoa o le fausiaina e sili atu le vave nai lo le fausiaina o le olo, i se tulaga lautele, e mafai ona faatuina se 'au faufale 1.5 ~ 2 faavae, ma e mafai ona faatuina le pou uʻamea 10. faavae, o lea o le faʻaaogaina o pou uamea e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le fausiaina. O le mea lea, o le faʻaogaina o pou uʻamea e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le fausiaina ma faʻapuupuu le taimi o le fausiaina.

O mea uamea pou e le faigofie ona gaoia. O le leiloa o mea a le olo o le fa'afitauli tele lava lea o lo'o fa'alavelaveina ai le saogalemu o le fa'agaioiga o le olo, e ui lava ua faia ni fa'aeteetega fa'apitoa, e pei o le fa'apipi'iina o fa'amau o le gaoi i lalo ifo o le 6 mita, ma isi, o le fa'afitauli o le leiloa o mea o lo'o i ai le olo. tupu mai lea taimi i lea taimi. O le pou uamea ona o le faʻapipiʻi atoa poʻo le flange soʻotaga, o lea e faʻaumatia ai le tulaga o le leiloloa o vaega, faʻaitiitia le ono mafai ona tupu faʻafuaseʻi, faʻaleleia le soifua maloloina o le laina. I le faaopoopo atu i mea o loʻo i luga, o le pou uʻamea mana o loʻo i ai le lelei o le taamilosaga o le gaosiga puʻupuʻu, e mafai ona tatalia le mamafa tele ma isi.

 

monopole
双回耐张.2_副本
pou uamea

Taimi meli: Iuni-15-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou