• bg1

A'o fa'aauau pea ona si'itia le vevela o le ea i totonu o le atunu'u, ua fa'atumauina le mana'omia mo le saogalemu i totonu o fale gaosi 'olo.O le galu vevela o loʻo faʻaauau pea o se faʻamanatuga o le taua o le faʻamautinoaina o le soifua manuia o a tatou tagata faigaluega ma le faʻamaoni o a tatou atinaʻe taua.

I totonu o pisinisi olo uamea, olo feso'ota'iga ma 'olo fe'avea'i e iai sona sao taua i le fa'atumauina o feso'ota'iga a lo tatou atunu'u.O nei fausaga, faʻatasi ai ma monopoles ma fale faʻavae, e manaʻomia mo le sologa lelei o fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga eletise.Ae ui i lea, i taimi ogaoga o le tau, o nei olo e feagai ma luitau tulaga ese.

Faatasi ai ma le siʻitia o le vevela, o loʻo tuʻuina atu le gauai faʻapitoa i faiga faʻamafanafana o olo fesoʻotaʻiga.O le fa'amautinoaina o lo'o tumau pea meafaigaluega i totonu o le vevela fa'aoga saogalemu e taua tele i le fa'amautuina o feso'otaiga.E fa'apena fo'i, 'olo fa'asalalau, o lo'o feavea'i laina eletise i mamao mamao, e mana'omia ai asiasiga faifaipea e iloa ai so'o se fa'afitauli e ono fa'atuputeleina i le vevela.

Monopoles, ua lauiloa i lo latou gafatia e lagolago ai uta mamafa ma se sui faʻavae e tasi, o loʻo asiasia mo soʻo se faʻailoga o le atuatuvale poʻo le vaivai.O le saogalemu o nei fausaga e sili ona taua, aua e masani ona i ai i nofoaga mamao e gata ai le avanoa.

O lo'o va'ava'ai lelei fo'i le fa'atonuga lelei o fale fa'atau fale, lea e fa'afou ai fale ma isi mea taua.O le vevela e mafai ona mafua ai le vevela o masini, e ono i'u ai i le faaletonu.O le i'uga, o lo'o fa'atinoina faiga puipuia e pei o le si'itia o le ea ma le tausiga masani.

I le faaopoopo atu i nei faiga, o loʻo taulaʻi foi le alamanuia i le aʻoaʻoina o ana tagata faigaluega i le taua o le saogalemu o le vevela.Ua faamanatu atu i tagata faigaluega ina ia fai malologa masani, tumau le susu, ma fai lavalava talafeagai e puipuia ai i latou mai le vevela vevela.

I le aotelega, o lo'o faia e le 'oloa uamea ni laasaga e fa'amautinoa ai le saogalemu ma le fa'amaoni o ana atina'e i le taimi o lenei galu vevela.E ala i le taulaʻi atu i le soifua manuia o a tatou tagata faigaluega ma le faʻamaoni o a tatou 'olo, e mafai ona faʻaauau pea ona tuʻuina atu auaunaga taua i o tatou nuʻu, e oʻo lava i aso sili ona vevela o le taumafanafana.

5443ee12e0ed426ab79ed48fa9d956f
pou

Taimi meli: Me-25-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou